Vitralii decorative pictate în tehnica tradițională

Realizăm vitralii decorative pictate în tehnica tradițională, din sticlă pictată / sticlă colorată în masă, legată în H de plumb sau Tiffany.
Tehnica tradițională de realizare a vitraliilor constituie garanția calității și durabilitatii vitraliului. Pentru spațiul religios executam vitralii decorative în stilul specific respectivului lăcaș de cult (bizantin, gotic sau renascentist).
Pentru casele vechi sau pentru ambientele moderne, vitraliile realizate pot fi de o uluitoare diversitate: ferestre, usi de interior, luminatoare, paravane, corpuri de iluminat, obiecte de artă, etc.

Serviciul de vitralii la comandă include consultanță și proiectare, realizarea propriu-zisă a vitraliului decorativ și montajul la fața locului.

Vitraliu la comandă:

Serviciile noastre includ:

  • Deplasare pentru măsurători
  • Consultanţă și proiectare
  • Realizarea propriu-zisă a vitraliului
  • Montajul la fața locului
  • Garanție nelimitat pentru toate proiectele.

Pentru o ofertă de preț personalizată pentru vitralii la comandă vă rugăm să completați formularul de la pagina Contact. In mesaj va rugăm să precizați ce destinație va avea vitraliul, suparafața și orice alte detalii pe care le considerați necesare. La cerere se poate face un proiect cu vitraliul ce urmează a fi realizat în spatiul ales, după o propunere facută de echipa noastră sau de beneficiar.

Desi piața este invadată de oferte de „vitralii” pictate de un plotter cu răşini sau „vitralii” obţinute prin tehnica overlay (adică aplicărea unei folii colorate pe sticlă normală), dumneavoastră puteți decide că meritați un vitraliu adevarat.


Ce tipuri de sticlă folosim la realizarea vitraliilor

  • Sticla Spectrum – sticlă de specialitate produsă în Woodinville, Washington, S.U.A. Cele mai multe dintre produsele Spectrum sunt, prin natura lor, artistice şi au aplicaţii creative, cum ar fi sticla de vitralii, sticla opalescentă, sticla suflată şi sticla formată în cuptor.
  • Sticla Baoli – o gamă largă de sticlă de artă, care este foarte potrivită pentru vitralii decorative, mozaic și Tiffany. Există peste 20 de culori (opal, translucide şi dungate) şi structuri (flamand, granit şi punctat). Fiecare foaie este unică datorită producţiei manuale a acestui fel de sticlă.
  • Sticla Glashütte Lamberts – produsă în Germania, autentică, suflată la ţeavă. Sticla Originală de Restaurare este special destinată pentru renovarea clădirilor vechi şi pentru conservarea edificiilor şi a monumentelor istorice, precum şi pentru restaurarea mobilierului de epocă. Până în 1920, aproape toată sticla de ferestre a fost suflată. Glashütte Lamberts a păstrat metodele de producţie ale sticlei suflate pentru a garanta autenticitatea istorică a acestor ferestre. Sticla Originală de Restaurare Lamberts suflată la ţeavă, prin urmare, devine parte integrantă a oricărei lucrări de restaurare care vizează să îndeplinească cerinţele acestei metode clasice pentru ferestre.